Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

Doneren

HRIMG 6372 3Met dank aan de bijdrages van verschillende subsidieverleners is de Fields of Honor Foundation in staat gesteld om het eerbetoon De Gezichten van Margraten te organiseren. Onze dank gaat dan ook uit naar hen! Maar na de eerste drie edities gaan wij als vrijwilligers door met onze zoektocht om zo tijdens toekomstige edities van het project nog meer soldaten een gezicht te kunnen geven. Wij vragen daarbij om uw steun. Wist u bijvoorbeeld dat u voor slechts 10 euro ons de mogelijkheid geeft om één soldaat een gezicht te geven? Daarmee stelt u ons namelijk in staat om één fotodisplay aan te schaffen en de foto van de soldaat af te laten drukken. Helpt u mee?

Het is op verscheidene manieren mogelijk om te doneren aan het project De Gezichten van Margraten. Zo kunt u veilig en snel doneren via onder meer iDEAL en PayPal. Ook kunt u met Bancontact en creditcard doneren. Kies een van de onderstaande bedragen om te doneren.


Verder is het natuurlijk ook mogelijk om zelf geld over te boeken naar ons rekeningnummer. Indien u voor deze optie kiest, vermeld dan als gebruiken "Donatie De Gezichten van Margraten 2020". Een donatie kan gedaan worden op NL02 RABO 0161472427 (op naam van Stichting Fields of Honor). Indien u vanuit het buitenland een donatie wilt doen heeft u naast ons IBAN nummer ook nog de BIC code nodig; deze is RABONL2U.

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15