Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

Foto's en video's

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Krijg een indruk van de tweede editie van De Gezichten van Margraten aan de hand van een impressie van 30 foto's die we voor u hebben samengesteld. In die impressie mag De vrijheid omarmd zeer zeker niet ontbreken. Honderden bezoekers vertelden ons wat vrijheid voor hen betekenden en omarmden de vrijheid op camera. Ook die foto's en video's zijn in dit overzicht terug te vinden.

Foto impressie

We hebben de editie van De Gezichten van Margraten van 2016 samengevat in 30 foto's. Deze impressie kunt u hier (klik) bekijken.

2016 1 2016 3 2016 4

Naast deze impressie van foto's maakte ook L1 een reportage tijdens de opbouw van het eerbetoon en de opening van het eerbetoon op 1 mei. Deze beelden geven een goed beeld van het eerbetoon.

De vrijheid omarmd

De Gezichten van Margraten is méér dan alleen een eerbetoon aan onze bevrijders. Ook bezoekers geven gezicht aan Margraten en geven met hun bezoek naast respect voor onze bevrijders ook uitdrukking aan: “dit nooit meer.” Dit jaar nodigden wij alle bezoekers uit om tijdens hun bezoek ‘de vrijheid te omarmen.’ Wie omarm je als je aan vrijheid denkt? Anders gezegd: met wie deel je je vrijheid? Vrijheid deel je niet uitsluitend met mensen die kent of van wie je houdt. Dat is wat deze plek ons ook leert. Dus nodigden we alle bezoekers uit om de vrijheid zichtbaar én persoonlijk te omarmen en in een gastenboek hun gevoelens over vrijheid te uiten. Alle foto's die gemaakt zijn van de bezoekers zijn hier (klik) te vinden.

In de volgende filmpjes ziet u hoe het eruit ziet als honderden bezoekers de vrijheid omarmen. En bovenal: wat betekent de vrijheid voor hen?

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15