Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

Contact

Indien u vragen heeft over het project De Gezichten van Margraten kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen proberen om uw vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt ook kijken op onze pagina Veelgestelde Vragen. Op deze pagina vindt u antwoorden op vragen als waarom de foto's niet permanent te zien zijn en waarom het eerbetoon eens in de twee jaar wordt georganiseerd. Deze antwoorden vindt u hier (klik).

Indien u op zoek bent naar meer informatie over de door u geadopteerde soldaat kunt u kijken in onze Fields of Honor - Database. In deze online database is over vele duizenden Margratense soldaten informatie te vinden. Deze database is te vinden op www.fieldsofhonor-database.com. Indien u een vraag heeft met betrekking tot het adopteren van een graf of een wijziging voor het adoptieregister vragen wij u om contact op te nemen met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten. Zij beheren als enige het adoptieregister voor de begraafplaats in Margraten. Zij zijn te bereiken via www.adoptiegraven-margraten.nl. Wij, de Fields of Honor Foundation, beheren geen van de adoptieprogramma's en doen slechts onderzoek naar de soldaten.

Wilt u iets per post toesturen? Ons adres is:

Fields of Honor Foundation
Velperweg 47-514
6824 BG Arnhem
Nederland

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

margraten15