Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

Voorinschrijving Engelstalige editie boek begonnen

Geschreven: zaterdag 29 mei 2021

We zijn weer een stapje dichterbij. De voorinschrijving voor "The Faces of Margraten: They will remain forever young" gaat van start! Het boek dat vorig jaar in het Nederlands verscheen, zal hopelijk dan ook later dit jaar in het Engels eindelijk verkrijgbaar zijn.

MARGRATEN 2Aan de hand van honderden persoonlijke foto’s en zo'n 250 verhalen, waarvan vijftig speciaal toegevoegde verhalen aan de Engelstalige editie, geeft De Gezichten van Margraten deze soldaten weer een gezicht. De verhalen leiden ons door de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding van Nederland, terwijl ze tegelijkertijd een beeld schetsen van hoe én waarom de Nederlandse bevolking de herinnering aan hen nog steeds levend houdt. Bovenal zijn elke foto en elk verhaal een eerbetoon aan één van de meer dan 10.000 in Margraten begraven en herdachte personen. Afgesloten met een lijst van al hun namen is dit herdenkingsboek een blijvend monument op papier voor hen allen.

Dit kostbare boek zal ook nu weer gefinancierd worden uit de voorverkoop. Daarom zal het boek er pas daadwerkelijk komen als de drempel van 700 voorinschrijvingen in de maand juni wordt gehaald. In Europa zal het boek 39,99 euro gaan kosten, in Amerika 49,99 dollar (exclusief verzendkosten). Het boek wordt uitgegeven en verkocht door Amsterdam University Press. Betaling vindt pas plaats op het moment dat het boek op het punt staat te worden verzonden. En als bedankje voor het mogelijk maken van dit boek, zullen we ook dit keer de namen van alle voorinschrijvers weer opnemen.

Pre-order nu: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejgnTSHS0bA4K3YQ76UwqSN3A2uwDvpLimp7aZUFWp5lzcvQ/viewform?usp=sf_link

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

Mollie

margraten15