Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

Contact

Indien u vragen heeft over het project De Gezichten van Margraten kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen proberen om uw vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt ook kijken op onze pagina Veelgestelde Vragen. Op deze pagina vindt u antwoorden op vragen als waarom de foto's niet permanent te zien zijn en waarom het eerbetoon eens in de twee jaar wordt georganiseerd. Deze antwoorden vindt u hier (klik).

Indien u op zoek bent naar meer informatie over de door u geadopteerde soldaat kunt u kijken in onze Fields of Honor - Database. In deze online database is over vele duizenden Margratense soldaten informatie te vinden. Deze database is te vinden op www.fieldsofhonor-database.com. Indien u op zoek bent naar tips voor het verkrijgen van informatie kunt u een blik werpen op de Onderzoekspagina op de website van onze stichting, www.svaao.nl. Indien u een vraag heeft met betrekking tot het adopteren van een graf of een wijziging voor het adoptieregister vragen wij u om contact op te nemen met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten. Zij beheren als enige het adoptieregister voor de begraafplaats in Margraten. Zij zijn te bereiken via www.adoptiegraven-margraten.nl. Wij, de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven, beheren geen van de adoptieprogramma's en doen slechts onderzoek naar de soldaten.

captcha
Herladen

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het project? Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt via de onderstaande knop doneren of lees voor meer informatie de pagina Doneren.

Over

Het project De Gezichten van Margraten is een project van de Fields of Honor Foundation (niet te verwarren met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten die het adoptieprogramma in beheer heeft). Voor meer informatie zie www.svaao.nl of bezoek de Fields of Honor - Database op www.fieldsofhonor-database.com.

margraten15