Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

Contact

Indien u vragen heeft over het project De Gezichten van Margraten kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen proberen om uw vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt ook kijken op onze pagina Veelgestelde Vragen. Op deze pagina vindt u antwoorden op vragen als waarom de foto's niet permanent te zien zijn en waarom het eerbetoon eens in de twee jaar wordt georganiseerd. Deze antwoorden vindt u hier (klik).

Indien u op zoek bent naar meer informatie over de door u geadopteerde soldaat kunt u kijken in onze Fields of Honor - Database. In deze online database is over vele duizenden Margratense soldaten informatie te vinden. Deze database is te vinden op www.fieldsofhonor-database.com. Indien u op zoek bent naar tips voor het verkrijgen van informatie kunt u een blik werpen op de Onderzoekspagina op de website van onze stichting, www.svaao.nl. Indien u een vraag heeft met betrekking tot het adopteren van een graf of een wijziging voor het adoptieregister vragen wij u om contact op te nemen met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten. Zij beheren als enige het adoptieregister voor de begraafplaats in Margraten. Zij zijn te bereiken via www.adoptiegraven-margraten.nl. Wij, de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven, beheren geen van de adoptieprogramma's en doen slechts onderzoek naar de soldaten.

captcha
Herladen

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan dit eerbetoon voor onze bevrijders? Help ons om zoveel mogelijk soldaten een gezicht te geven. Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt direct 10 euro doneren via onderstaande knop. Voor een ander bedrag of meer informatie over doneren klikt u hier. Dank voor uw steun!

Mollie

margraten15