Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

Ceremonie 2 mei

In de middag van 2 mei werd het project De Gezichten van Margraten geopend onder de belangstelling van enkele honderden bezoekers tijdens een herdenkingsceremonie. Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om de toespraken van tijdens die middag nog eens door te lezen of om de ceremonie her te beleven middels een beknopt fotoverslag.

FCS 2370De opening vond plaats in aanwezigheid van onder andere plaatsvervangend Amerikaans Ambassadeur Sterling en Gedeputeerde Koopmans van de provincie Limburg. Zij waren naast voorzitter Sebastiaan Vonk en de 18-jarige Justine Camps de sprekers tijdens de ceremonie. Intro In Situ bracht een muzikaal eerbetoon tijdens de ceremonie.

 

Doneren

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het project? Voor 10 euro geeft u een soldaat al een gezicht! U kunt via de onderstaande knop doneren of lees voor meer informatie de pagina Doneren.

Over

Het project De Gezichten van Margraten is een project van de Fields of Honor Foundation (niet te verwarren met de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten die het adoptieprogramma in beheer heeft). Voor meer informatie zie www.svaao.nl of bezoek de Fields of Honor - Database op www.fieldsofhonor-database.com.

margraten15